tiistai 1. syyskuuta 2020

Milonga Puerto Pesca (ensimmäinen) Kalasatamassa

Johdatus omaan polkuuni argentiinalaisen tangon parissa juontuu kesälle 2018.

Tämä kesä oli hyvin haastava monin tavoin, niin kehollisesti kuin henkisestikin.

Olin varannut paikan Amigos del Tango yhdistyksen argentiinalaisen tangon kesäleiriltä Summer Tango Camp, Petäys 2018. 

Olin kyllä nähnyt tanssia ja muutaman kerran käynyt ystävättäreni kanssa muutamassa argentiinalaisen tangon tapahtumassa, Milongassa. Mutta tuona kesänä olin ilmoittautunut Seita Keloluoto ja Ari Sirén vetämälle alkeiskurssille sekä myös vapaaehtoiseksi työntekijäksi tapahtumassa. 

Se olikin menoa sitten.

Olin niin ujo, että ensimmäisen illan Maestrojen showt jäivät näkemättä. Ensimmäiset live-esiintyjät elämässäni olivat Jessica Štšerbakova & Somer Surgit. Itkin liikutuksesta kaikki kolme esitystä. Kotiin tultuani piirsin heistä oman version. Myöhemmin minulla on ollut ilo kuvata ja videoida heitä sekä osallistua heidän työpajoihinsa Virossa.

Ari ja Seita tekivät minuun lähtemättömän vaikutuksensa. He ovat rauhallisia, malttavaisia opettajia. Aivan mahtavia. Siksi nyt kahden vuoden kuluttua oli luonnollista, että järjestämässäni ensimmäisessä Milongassa he olivat ensimmäiset Maestrot. Kyllä.

Milonga Puerto Pescan kotipaikaksi saimme afrikkalaista Buffettia sekä afterworkkiä tarjoilevan Satama Bar & Bistron. Paikka on lämmin väritykseltään, tarjoilee herkullista ruokaa kera ihanan ja kuuluvan musiikin. Henkilökunta on kotimaista sekä kansainvälistä ja mesta on aivan kalasataman Metron vieressä. Kannattaa tulla Metroaseman ei- kauppakeskuksen puoleisesta päädystä ulos. Heillä on terassille hyvä kuuluvuus ja sadalle ihmiselle anniskelupaikat. Joten musiikista voi tulla myös nauttimaan hyvän tapastan ja juoman kera myös ulkoilmaan.

Ensimmäinen Milonga Puerto Pesca ( = kala satama) oli 15.8.2020 klo 21-01.                                         + alkuillan salsat klo 19-21. 


Illan Dj Satú soitti kansainvälisiä argentiinalaisen tangon helmiä sekä salsahtavaa musaa.



Toivon tästä tapahtumasta hyvin rentoa ja kaikille avointa tapahtumaa. Tavallaan tuoda sen kansan pariin. Näin tämä tuolla toteutuikin. Koronapartnerini Henriett von Helsingbörs oli saapunut iltaa katsomaan. Hänen kansaan olisi tarkoitus tanssia vielä joku päivä. Hän sai kummeikseen Arin ja Seita, jotka lupautuivat auttamaan ensimmäisen koreografian rakentamisessa. Kiitos tästä <3.


Tässä muutamia maistiaisia illasta ja linkki tapahtuman facebook julkaisuun. 

https://www.facebook.com/events/213365746757420


Maestros: Seita Keloluoto & Ari Sirén 

https://www.facebook.com/ariyseita



     





Milonga video on katsottavissa värillistä linkkiä Milonga del 83 klikkaamalla. 
Linkki menee Milonga Puerto Pesca, facebook tapahtumaan.

Kiitos Seita, Ari, Satu, Martin sekä Satama Bar & Bistron ihana henkilökunta <3

#milongapuertopesca #milongahelsinki #milongakalasatama #tangoargentino #argentiinalainentango #intohimonaargentiinalainentango #tangopassio @ariyseita @satamabar




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Väkevä sevillalainen flamenco kokoonpano ilahdutti Helsingin XXIII Flamencovestivaalin päävieraana

Helsingin XXIII Flamencovestivaalia vietetään Helsingissä 9.-18.2.2023 Flamencofestivaalin päävieraaksi saapui Espoon Sellosaliin 11.2.2023 ...